A Konkoord Kft.

célja, hogy olyan szolgáltatást nyújtson számodra, mely megkönnyíti a mindennapjaidat, hogy Te valóban olyan szinten végezhesd fő tevékenységedet, ahogyan azt eltervezted.

Mióta csináljuk?

Vállalkozásunkat, a Konkoord Kft-t a korabeli Irodatechnika Vállalatból kivált dolgozók alapították még szövetkezeti formában, 1989-ben.

Munkatársaink folytatták eredeti tevékenységüket az irodai és informatikai munkaeszközök területén, majd a ’90-es évektől a pénztárgépek, napjainkban pedig az online pénztárgépek értékesítését, szervizelését, felülvizsgálatát végzik.

online pénztárgép Konkoord Kft.

Miért a Konkoord Kft.?

Nálunk nincs nyári szünet! Szolgáltatásainkat egész évben biztosítjuk ügyfeleink számára.

7 fő NAV engedéllyel és szakirányú vizsgákkal rendelkező munkatársunk, valamint saját raktárkészletünk biztosítja a zavartalan szolgáltatás nyújtását.

  • online pénztárgép értékesítés
  • pénztárgép kiegészítők
  • szerviz
  • éves felülvizsgálat

Minden általunk forgalmazott pénztárgép javítását vállaljuk szervizeinkben – Győrben, Sopronban és Veszprémben. Rövid határidővel dolgozunk, hiszen tudjuk, mennyi kellemetlenséggel jár egy váratlan meghibásodás, és milyen fontos a gyorsaság.

NAV engedéllyel rendelkező munkatárs
0
ügyfél
0
év tapasztalat
0

Miben számíthatsz még ránk?

A Konkoord Kft-re rábízhatod a másoló és/vagy nyomtató eszközeidet: segítünk a rendszerek kiválasztásában, telepítésében, üzemeltetésében, és a legjobb bérleti lehetőségek megtalálásában.

Továbbá informatikai rendszerek üzemeltetésében, hálózat beállításában, rendszergazdai- és szerviz szolgáltatások tekintetében is számíthatsz szakértő munkatársaink gyorsaságára és precizitására!

Amennyiben pedig interaktív kijelzőre, projektorra, konferencia- és csoportmunka támogató eszközre lenne szükséged, munkatársaink ebben az esetben is készséggel állnak rendelkezésedre.

Sőt, már irodaszer webshopunk is vár rád, melynek kínálatában biztosan megtalálsz:

  • irodaszerek (irodatechnika, papíráru, írószerek, iratrendezés, irodai kiegészítők, ragasztás, csomagolás, számítástechnika, irodai üzemeltetés, irodabútorok)
  • eredeti és utángyártott tonerek, tintapatronok
  • eredeti kellékanyagok
  • informatikai kellékek

Te is szeretnél egy ilyen csapatot a hátad mögé?

VÉLEMÉNYEK

Mit mondanak rólunk?

Gyors és udvarias kiszolgálásban volt részem. A kérdéseimre szakszerű válaszokat kaptam, ami segített döntést hozni, melyik készüléket vásároljam."
Papp István
egyéni vállalkozó
Kiváló szolgáltató!
Dr. Lauer János
Stratégiai és üzletfejlesztési igazgató, Flexmont Kft.

Kedveld a pénztárgéped, kedvelj minket! |

Minden jog fenntartva!