NTAK szoftver megoldások

ingyenes ntak szoftver

NTAK POS FREE

Ingyenes NTAK megoldás

Ingyen használhatod az NTAK programot és a bankfüggetlen terminált, ha a havi bankkártyás elfogadás eléri, vagy meghaladja a 400 000 Ft-ot.

Hűségidő nélkül

Rugalmas konstrukciókban, hűségidő nélkül.

Okos és hordozható kivitel

Kompakt, hordozható kivitele miatt bárhova magaddal viheted.

NTAK POS FREE - Konkoord Kft. - CMO

Ingyenes bankkártya terminál

Amennyiben nem érnéd el ezt a minimum tranzakciós összeget sem kell megijedni a szolgáltató a bankkártyás forgalmaddal arányosan fogja a díjat kiszámlázni, de maximum 5 000 Ft + áfa mértékben.

Előre feltöltött cikktörzs

Meggyorsítja az üzlet beindítását.
*Smart kereskedelmi funkcióval.

SZÉP kártya elfogadás

Az NTAK POS FREE-vel lehetőséged nyílik SZÉP-kártya elfogadásra is.

Válaszd a neked megfelelő NTAK szoftvert

NTAK BEE

Kedvezményes adóügyi nyomtató vásárlás éves NTAK előfizetéssel
Adóügyi nyomtató: 89.900 HUF + ÁFA
Előfizetés díja: 24.000 HUF + ÁFA
NTAK adatszolgáltatás
Ingyenes ePénztárgép applikáció
Automatikus nyugta kiállítás
Kényelmes és gyors értékesítés

NTAK ECR

Kedvezményes pénztárgép vásárlás éves NTAK előfizetéssel
Pénztárgép ára: 89.900 HUF + ÁFA
Előfizetés díja: 24.000 HUF + ÁFA / év
NTAK adatszolgáltatás
Ingyenes ePénztárgép applikáció pénztárgép kapcsolattal
Automatikus nyugta kiállítás
Kényelmes és gyors értékesítés

Bérleti konstrukciók

Már havi 2.000 HUF + ÁFA-tól
NTAK POS Free
NTAK POS ECR
NTAK POS BEE

Amit az NTAK-ról tudni érdemes

A turisztikai ágazat eddigi legnagyobb és legátfogóbb fejlesztése a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK), amely 2019-ben kezdte meg működését. A Magyar Turisztikai Ügynökség felügyelete alatt működő digitális platform lehetővé teszi, hogy valós időben legyen látható az ország összes szálláshelyének anonim, forgalmi statisztikai adata. A hatályos jogszabályok alapján az NTAK-ba minden hazai szálláshely-szolgáltató összes szálláshelyét regisztrálni kell. A regisztrációs kötelezettség 2021. november 1-jétől már kiterjed a vendéglátó üzletekre és a turisztikai attrakciókra is, adatszolgáltatási kötelezettségük 2023. július 1-jétől indul.

 • minden hazai szálláshely, vendéglátóhely és turisztikai attrakció  forgalmi, statisztikai adatainak valós és naprakész mérése
 • a szálláshelyekre vonatkozó foglaltsági és előfoglalási adatok alapján előrejelzések készítése a várható vendégforgalomról
 • egységes, országos, naprakész szálláshely, vendéglátó üzlet és turisztikai attrakció adatbázis létrehozása
 • a turisztikai ágazat fehérítése

Az NTAK-ba az egyes szálláshelykezelő, vendéglátó és jegyértékesítő szoftverekből kizárólag statisztikai adatok érkeznek. A rendszer semmilyen személyes adatot nem fogad be, nem rögzít és nem tárol. 

A jogszabály előírásainak megfelelően az NTAK az MTÜ felügyelete alatt működik. Az MTÜ a szálláshely-szolgáltatóktól, valamint a vendéglátó üzletek és a turisztikai attrakciók üzemeltetőitől beérkező statisztikai adatok alapján kimutatásokat, összefoglalókat, elemzéseket készít a turisztikai ágazat számára.

Az MTÜ  az NTAK-ba beküldött adatokat továbbítja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére.

Központi Statisztikai Hivatal az NTAK-ba beküldött statisztikai adatokhoz fér hozzá.

A területileg illetékes önkormányzatok kereskedelmi hatóságként a szolgáltatók ellenőrzése érdekében látnak rá az illetékességi körükbe tartozó szálláshelyek és vendéglátó üzletek által beküldött adatokra.

A területileg releváns forgalmi adatokra az egyes szolgáltatók és üzemeltetők is ráláthatnak.

Az NTAK-regisztrációt törvény írja elő a szálláshely-szolgáltatók, valamint a vendéglátó üzletek és a turisztikai attrakciók üzemeltetői számára.

A regisztrációt lépésről lépésre bemutató, részletes segédletek az info.ntak.hu/segedletek oldalon érhetőek el.

NTAK ECR |

NTAK ECR - Konkoord Kft. - CMO
Kinek ajánljuk?
Az ajánlatról
Árak

Neked, ha fontos vendéglátóhelyeden a gyors nyugtakiállítás. Válaszd megoldásunkat és az NTAK szoftverben kiállított nyugta automatikusan kinyomtatásra kerül a pénztárgépen. Nem kell mind a két eszközön rögzítened az eladást. Ezzel időt spórolsz és csökkented a hibázás esélyét.

100% NTAK adatszolgáltatási megfelelőség!

Ajánljuk olyan vendéglátóhelyek számára, ahol saját Androidos eszközödre telepíthető az ePénztárgép mobilapplikáció és az NTAK Base adatszolgáltatásunk, ami segít, hogy meg tudj felelni az NTAK adatküldési kötelezettségednek. Mindezt úgy, hogy közben kedvezményt adunk a pénztárgép vételárából, hogy minél kisebb beruházással egy kényelmesen használható rendszert kapj.

 • Egyszerű és gyors kategória alapú értékesítés.
 • Automatikus adatküldés az NTAK irányába
 • Pénztárgép kapcsolat bluetooth-on keresztül, hogy a nyugta egyből kinyomtatásra kerüljön

Kiegészítő licenszek:

 • SMART kereskedelmi rendszer, segítségével cikkalapon értékesíthetsz
Pénztárgép ára89 900 Ft + áfa
Éves NTAK előfizetés24 000 Ft + áfa
Hatósági adatkapcsolati díj1 500 Ft + áfa / hó
Üzembehelyezési díj20 000 Ft + áfa
Pénztárgép típusokCashBox Base / Fiscat Neon+
Pénztárgép kiviteleasztali
Színfekete / fehér
Pénztárgép garancia12 hónap gyártói

NTAK BEE |

NTAK BEE - CMO - Konkoord Kft.
Kinek ajánljuk?
Az ajánlatról
Árak

Neked, ha fontos vendéglátóhelyeden a gyors nyugtakiállítás. Válaszd megoldásunkat és az NTAK szoftvert adóügyi nyomtatóval teljes pénztárgép funkcionalitással! Nem kell mind a két eszközön rögzítened az eladást. Ezzel időt spórolsz és nem adsz esélyt a hibázásra.

100% NTAK adatszolgáltatási megfelelőség!

Ajánljuk olyan vendéglátóhelyek számára, ahol saját Androidos eszközödre telepíthető az ePénztárgép mobilapplikáció és az NTAK Base adatszolgáltatásunk, ami segít, hogy meg tudj felelni az NTAK adatküldési kötelezettségednek. 

 • Egyszerű és gyors kategória alapú értékesítés.
 • Automatikus adatküldés az NTAK irányába
 • Adóügyi nyomtató kapcsolat bluetooth-on vagy WIFI -n keresztül, hogy a nyugta egyből kinyomtatásra kerüljön

Kiegészítő licenszek:

 • SMART kereskedelmi rendszer, segítségével cikkalapon értékesíthetsz
Adóügyi nyomtató ára89 900 Ft + áfa
Éves NTAK előfizetés24 000 Ft + áfa
Hatósági adatkapcsolati díj2 500 Ft + áfa / hó
Üzembehelyezési díj20 000 Ft + áfa
Pénztárgép típusokCashBox PosPrint Mini/ Fiscat Super FP BEE
Pénztárgép kiviteleasztali
Színfekete / fehér
Pénztárgép garancia12 hónap gyártói

Néhány gyakori kérdés, amivel ügyfeleink fordulnak hozzánk az NTAK adatszolgáltatással kapcsolatban

Mivel az e-pénztárgép alkalmazás összeköthető pénztárgéppel, így nem kell minden terméket duplán rögzíteni (NTAK + Pénztárgép). Az alkalmazás átküldi a pénztárgépbe az adatokat így az kiállítja a nyugtát is az adatbeküldéssel együtt.

Ha a cégadatok rendelkezésre állnak, az ügyfél rendelkezik Cashbox pénztárgéppel vagy adóügyi nyomtatóval és Android 9-es (vagy annál újabb) rendszerverzióval és bluetooth-szal rendelkező eszközzel, valamint sikeresen regisztrált az NTAK-ba, úgy az NTAK szoftver beállítása 1-1,5 órát vesz igénybe. (Ez nem tartalmazza a cikktörzs feltöltését). Ha az előbbi feltételek még nem állnak rendelkezésre, az ügyintézés akár 1-2 hét is lehet!

Az e-pénztárgép alkalmazás nyújtotta NTAK szolgáltatás csak és kizárólag vendéglátásra használható, szállást biztosító cégeknek és attrakciók számára sajnos nem.

Az alap előfizetés 150 tételt tud kezelni, efölött smart kereskedelmi funkció előfizetés szükséges, amivel korlátlan mennyiségű tételt lehet berögzíteni.

 

Nem, minden pénztárgéphez csak 1 androidos eszköz csatlakoztatható.

Ez eszközönként változó, van olyan tablet/telefon, aminek a bluetooth kapcsolata 1-2 méter után szétkapcsol, de létezik olyan is, ami akár 4-5 méterre is képes. De ez függ a környezeti tényezőktől is, amik megzavarhatják a jelátvitelt (pl. sok Wi-Fi kapcsolat a közelben).

Igen, az NTAK adatszolgáltatás idejére internetkapcsolatra van szükség.

Először az NTAK-ban a szolgáltatót szükséges rögzíteni, majd az ahhoz tartozó szolgáltatási helyet (helyeket). A szolgáltatási hely rögzítése során kell kiválasztani az NTAK-al kommunikálni képes, az MTÜ által kibocsátott igazolással rendelkező informatikai rendszert/szoftvert. A regisztráció akkor tekinthető befejezettnek, ha szoftvert is megjelöltek az NTAK-ban és az adott szoftverhez szükséges tanúsítványt is kiállították, ekkor a regisztrációs főoldalon a szolgáltatási hely neve mellett zöld pipa látható.

Az NTAK-ba adatot küldeni kizárólag a tevékenység megkezdése után lehet és szükséges, vagyis csak azt követően, ha a területileg illetékes kereskedelmi hatóság (jegyző) kiállította a nyilvántartásba vételről az igazolást/határozatot („működési engedély”). Ha olyan szolgáltató regisztrál, akit a hatóság már nyilvántartásba vett és már tevékenységet folytat, akkor az a szolgáltató a regisztrációt követően köteles megkezdeni az adatszolgáltatást. A vendéglátó üzletek és a turisztikai attrakciók számára az NTAK-adatszolgáltatás 2023. július 1-jén indul, függetlenül attól, hogy mikor regisztrált a szolgáltató. E két szektor esetében a regisztráció és az adatszolgáltatás induló napja közötti időszakra nem kell adatot küldeni az NTAK-ba.

 

A felügyeleti szervként eljáró kereskedelmi hatóság (jegyző) a szálláshelyek esetében, az önkormányzatok számára kialakított ASP felületén keresztül le tudja kérdezni az adott szolgáltató NTAK regisztrációs számát.

Még több információért olvasd el az NTAK-val kapcsolatos blogbejegyzéseinket

 • Az összes bejegyzés
 • NTAK
Raktárkezelő rendszer - onlinepenztargepem.hu

2023.04.17./

Mint ismeretes 2023. július 1-jétől a vendéglátó egységeknek kötelező a tevékenységükről adatokat szolgáltatni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központnak. Megnézem az ajánlatokat…

Kedveld a pénztárgéped, kedvelj minket! |

Minden jog fenntartva!