Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a sokak által várva várt Smart-Cash NTAK szoftver ingyenes verziója már elérhető!

Ezzel a szoftverrel minden vendéglátóegység eleget tud tenni a törvényi előírásoknak, ráadásul ingyen!

Smart Cash NTAK szoftver ingyenes verzió

Az ingyenes NTAK szoftver tudja azt, amit neked a törvényi előírások szerint jelentened kell:

– Termékek értékesítése
– Manuális napi zárás
– Borravaló kezelés
– Szervizdíj kezelés
– Korlátlan termékszám
– Korlátlan tételkiszolgálás
– Felhő alap
– Egy számítógépen használható
– Párhuzamosan egy vásárló szolgálható ki
– Vonalkódos felület

A program időlimit nélkül használható, regisztrált felhasználóknak ingyenes, és az is marad örökre!

Amennyiben ingyen szeretnéd használni a Smart-Cash NTAK szoftvert, úgy nincs más dolgod, mint itt regisztrálni!

A Smart-Cash szoftverből létezik fizetős verzió is, melynek tudása természetesen nagyságrendekkel meghaladja az ingyenes szoftver tudását. A részletes csomaglista megtekintéséhez kattints ide!

A full csomag a következőket tartalmazza az ingyenesen felül:

Pénztárgép használat
Abban az esetben, ha szeretnéd megkönnyíteni a dolgodat, (nem kell két eszközt egyszerre kezelned) és szeretnéd, hogy az NTAK rendszerbe bekerülő adatok, és a NAV-hoz a pénztárgép által bekerült adatok maximálisan egyezzenek, úgy javasoljuk, ennek az opciónak a választását. 

A Smart-Cash képes együtt dolgozni a CashCube termékcsalád összes tagjával, a Sam4s pénztárgépcsalád összes tagjával (kivéve Sam4s NR-270), valamint a Posiflex Adóügyi nyomatóval.

Több vásárló kiszolgálása párhuzamosan, asztalok kezelése
Az NTAK részére minden rendelést másodperc alapú pontossággal kell jelenteni. Ami azt jelenti, hogy a rendelés időpontját rögzíteni kell, és a fizetéskor beküldeni azokat az NTAK részére. Ha te kizárólag egy vásárlót szolgálsz ki egyszerre, úgy szzámodra elég az ingyenes szoftver nyújtotta lehetőség. Viszont a Smart-Cash NTAK rendszer alkalmas egyidőben akár 50 vásárló, vagy asztal kezelésére is, így nem szükséges minden rendeléskor a fizetést is elintézni, a vendég fizethet akár a fogyasztása legvégén is. Sőt, akár a saját vendéglátó egységedet is megtervezheted, berendezheted, a számítógép monitorján úgy fog kinézni, mintha egy térképet néznél, így könnyedén tudsz egy-egy asztalhoz rendelést felvenni, vagy épp fizettetni.

Automatikus napi zárás
Az NTAK elvárja, hogy minden napról készüljön jelentés, még akkor is, ha az egységed nincs nyitva, vagy épp olyan szerencsétlen nap volt, hogy nem volt vásárló. Amennyiben a fullos csomagot használod, úgy ezt automatizálhatod, és nem kell saját kezűleg napi zárást küldeni az NTAK részére, a szoftver megteszi helyetted, még akkor is, ha a számítógéped nincs bekapcsolva.

Konyhai, pult nyomtatók kezelés
Amennyiben egyedül dolgozol, és nincs konyhád, külön ital, étel pultja, már léphetsz is tovább, ez a funkció téged nem fog érdekelni. Azonban amennyiben rendelkezel konyhával, fagyi pulttal, pizza pulttal vagy italpulttal, úgy már ez egy fontos dolog. Megszűnik ugyanis a papírcetlire irkálás, a rendelés felvételekor a termékek azon a nyomtatón jönnek ki, ahol kell. Tehát a rántott szelet a konyhában, a pálinka pedig az italpultban. Nem neked kell ezt válogatni, a Smart-Cash NTAK szoftver megteszi helyetted.

Raktárkészlet megtekintése, szerkesztése
Ha szeretnél pontos kimutatást látni, úgy javasoljuk ennek a funkciónak is a használatát. Akár távolról, otthonról, nyaralás közben is ellenőrizheted, hogy mennyi cola van raktáron, és egy esetleges rendelés leadáskor nem kell számolgatni, hogy miből mennyit rendelj, mert a Smart-Cash NTAK szoftver megteszi helyetted.

Receptek szerkesztése
Konyhai kiszolgálás esetén elengedhetetlen funkció a receptúra kezelés. Ha eladsz egy rántott szeletet, akkor a raktárkészletből nem egy darab rántott szeletet kell levonni, hanem az összetevőit, különben a raktárkészleted nem fog stimmelni, és nem tudod majd, hogy miből mennyit vegyél.

Szavatosság kezelés
Ugye, milyen sok időt vesz el az ember életéből a lejárt szavatosságú termékek keresése a hűtőben? Napi, de legalábbis heti szintű feladat, mert amikor az ellenőr veszi észre, akkor már késő levenni a polcról. A Smart-Cash NTAK szoftver elvégzi helyetted ezt a számolást, pontosan megmondja, hogy melyik termékből mennyi járt le, vagy éppen, hogy mennyi lejárat közeli termék van a polcon, hűtőben, raktárban.

Mérleg kezelés
Súlyra adsz el egy egy terméket? Ugye, milyen macerás minden termék súlyát észben tartani, és úgy beírni egy raktárkészlet kezelőbe? A Smart-Cash NTAK szoftver alkalmas mérleggel való összeköttetésre is, és a terméktörzsben megadottak szerint, amennyiben egy mérlegelendő áruról van szó, úgy a szoftver automatikusan lekéri a mérlegről a pillanatnyi súlyt, és azzal számol a továbbiakban. Nincs elírás, nincsenenk felcserélt számok, nincs 0,2 kg helyett 0,02 kg eladás.

Párhuzamos helyről történő értékesítés
Több munkatársad dolgozik a vendégek elégedettségén, és mindenki tevékenységét szeretnéd külön látni? A Smart-Cash NTAK szoftver alkalmas rá. Akár 12 eszköz tud csatlakozni egy időben, és akár egyszerre szolgálhattok ki több pultban. Akár pultonként külön-külön 50 vásárlót, vagy akár ugyanazt az 50 vásárlót/asztalt a 12 munkaállomásról egyszerre.

Áfás számla kiállítás
Nem minden vásárló elégszik meg a nyugtával, van aki szeretne áfás számlát kapni. A Smart-Cash NTAK szoftver alkalmas a szamlazz.hu számlázófelülettel kommunikálni, vagy akár Posiflex PP-8000 Adóügyi nyomtatón, vagy CashCube Pro pénztárgépen keresztül áfás számlát kiállítani. 

Érintőképernyős felület
A vonalkódos felületen kívül használhatod az érintőképernyős felületet is, amely vizuálisan segít a termékek értékesítésében.

Beszállítók kezelése
Több beszállítód van? A Smart-Cash NTAK szoftver megmondja, hogy adott beszállítótól mire van szükséged, és hogy azt utoljára mennyiért szerezted be.

Statisztikák lekérdezés
Szeretnéd tudni, hogy mely termékeid fogynak a legjobban? Vagy hogy mennyi pálinkát adtál el tavaly karácsonykor? A statisztikák lekérdezésénél egy-egy kattintás, és máris látod, hogy mi volt az aktuális időszakban a sláger termék. Statisztikát szűrhetsz termékre, termékcsoportra, beszállítóra.

Bevételezés, selejtezés
Ha már raktárkészlet kezelés, természetesen szükséges hozzá bevételezés, selejtezés lehetőség is. Bevételezésnél a Smart-Cash NTAK szoftver azonnal jelzi, ha egy terméket esetlegesebben drágábban vásároltunk meg, mint utoljára. Ezzel elkerülhető, hogy valamit veszteséggel, vagy esetleg minimális haszonnal értékesítsünk tovább. Selejtezésnél pedig a sajnálatos selejtezendő termékeinket vehetjük ki a raktárból, és semmisíthetjük meg. Természetesen a selejtezésnek nyoma van, így te minden selejtezésről statisztikát kérhetsz le.

Csoportos árváltoztatás
A mai világban sajnos nem tarthatjuk az árakat, hiszen szinte hetente mások a beszállítói árak. A Smart-Cash NTAK szoftver alkalmas csoportos árváltoztatásra, tehát megadhatjuk azt, hogy bizonyos termékkör, vagy akár az összes termékünk ára megváltozzon bizonyos százalékkal akár felfelé, akár lefelé. 

Leltár
A Smart-Cash NTAK szoftver alkalmas rá, hogy bármelyik nap záró raktárkészletét megmondja. Ráadásul egy kattintás az egész, így te a számolgatás, saccolgatás helyett 1 perc alatt a könyvelő rendelkezésére bocsáthatod a leltár eredményét. Természetesen van lehetőség leltár korrekcióra is, leltárívek nyomtatására, véglegesítésére, kimutatásra, hogy miből volt többlet, vagy épp miből hiányzott a raktárkészlethez képest.

Ha maradt még kérdésed vagy érdekel a Smart-Cash szoftver, vedd fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésedre!